* ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καταστήματα βιολογικών στη Θεσσαλονίκη

to-pantopoleio-tis-thessalonikis-b
 
to-pantopΤο «ταξίδι» ξεκίνησε από τη Σαμψούντα του 22, με την καταστροφή. Ο Κοσμάς Σωτηριάδης, πρόσφυγας στα 27 του εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη και δυο χρόνια αργότερα άνοιξε το πρώτο μαγαζί της καινούργιας, τότε αγοράς Μοδιάνο.
 
Το μερακλίδικο μπακάλικο έγινε έγινε σύντομα σημείο γαστριμαργικής αναφοράς και απαράκαμπτη στάση για τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της πόλης.
 
Τον Kοσμά διαδέχτηκε επαξίως ο γιός του Μιχάλης και ακολούθησε ο εγγονός του Γιώργος που μαζί με τη σύζυγο του Ζωή και χάρη στη στη μακρόχρονη οικογενειακή πείρα εγγυώνται την ανοδική συνέχεια του Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης.
 
Η Τρίτη διαδρομή του «ταξιδιού» ξεκίνησε στο νέο κατάστημα, στην Κομνηνών. Η πείρα της τρίτης γενιάς σας περιμένει αυτοπροσώπως, για να σας συμπαρασύρει υγιεινά ή αμαρτωλά στον απέραντο «μακρόκοσμο» των γεύσεων.
 
Παράδοση κατ`οίκον…
 
Το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης
Κομνηνών 12 Θεσσαλονίκη 546 24
Τηλ.: 2310-244684 / Fax.: 2310-244687  
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2023 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.