Banner
Πως φιλετάρουμε τα ψάρια. Φιλετάρισμα εν πλω στη Σχοινούσα
01-fileto 
 
Πως φιλετάρουμε τα ψάρια. Φιλετάρισμα εν πλω στη Σχοινούσα
 
Πως φιλετάρουμε τα ψάρια.
Οι λόγοι που ενδείκνυται το φιλετάρισμα του ψαριού, δεν είναι και λίγοι, με βασικότερο, τους πολύ γρήγορους χρόνους μαγειρέματος, διατηρώντας ζουμερό και νόστιμο το ψάρι μας.
 
 
Επίσης μη ξεχνάμε, πως με αυτόν τον τρόπο, κυρίως τα παιδιά, μπορούν να καταναλώσουν άφοβα το ψάρι, χωρίς να κινδυνεύουν να καρφωθούν στο λαιμό από τις αγάνες.
 
Tips:
Κρατήστε τα κεφάλια, κόκκαλα και ουρές και φτιάξτε μια πεντανόστιμη σούπα, με βιολογικά πολτοποιημένα λαχανικά .
 
 
 
Παρακολουθήστε στο παρακάτω video, από τη Ψιλή Αμμο στη Σχοινούσα, πως φιλετάρουμε ένα ψάρι. Το συγκεκριμένο ανήκει στην οικογένεια των τονοειδών και ονομάζεται ρίκι. Παρομοιάζει με την παλαμίδα, μόνο που αυτό είναι πιο νόστιμο.
 
Πως διαχωρίζουμε το ρίκι από την παλαμίδα :
Το ρίκι έχει γραμμές στη ράχη, ενώ η παλαμίδα στην κοιλιά.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr ;

Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE

 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.