Banner
Banner
Θες να αδυνατίσεις ; Το καθημερινό ζύγισμα σε βοηθαέι να χάσεις τα τριπλάσια κιλά
26-adinatisma
 
Θες να αδυνατίσεις; Όσοι ζυγίζονται καθημερινά, έχουν πιθανότητες να χάσουν το τριπλάσιο βάρος ισχυρίζονται οι επιστήμονες.
 
Σύμφωνα με την Επιθεώρηση της Ακαδημίας Διατροφής & Διαιτητικής (JAND), ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Duke των ΗΠΑ, που πραγματοποίησαν τη μελέτη, ισχυρίζονται πως το καθημερινό ζύγισμα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσει κανείς την προσπάθεια, ενώ επιτρέπει την άμεση λήψη μέτρων σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η απώλεια ανακόπτεται.
 
organic-life
 
47 υπέρβαροι εθελοντές ακολούθησαν το ίδιο πρόγραμμα αδυνατίσματος, ενώ συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια στην αρχή και στο τέλος της δίαιτας, στα οποία ανέφεραν τι και πότε έτρωγαν, πόση τηλεόραση έβλεπαν και πόσο γυμνάζονταν.
 
Όσοι ζυγίζονταν καθημερινά, έχασαν τριπλάσιο βάρος από όσους απέφευγαν τη ζυγαριά.
 
balloon-tsantes
 
Η μέση απώλεια των εθελοντών που ζυγίζονταν επτά ημέρες την εβδομάδα ήταν σχεδόν 9,5 κιλά σε χρονικό διάστημα έξι μηνών, ενώ όσοι ζυγίζονταν σπανιότερα από μία φορά την εβδομάδα έχασαν κατά μέσον όρο 3,1 κιλά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.