Banner
Banner
Επστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν γάλα τόσο θρεπτικό όσο και το μητρικό
05-gala 
 
Επστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν γάλα τόσο θρεπτικό όσο και το μητρικό.
 
Ένα από τα βασικά συστατικά του μητρικού γάλατος κατάφεραν να ανασυνθέσουν οι επιστήμονες, το οποίο περιέχει πρωτεΐνες, σάκχαρα και λιπίδια. Κι ενώ δεν είναι ακόμα σαφές γιατί αυτό το συστατικό είναι τόσο καθοριστικό, οι έρευνες δείχνουν πως λείπει από τα βρεφικά γάλατα της αγοράς.
 
 
organic-life
 
«Οι ενδείξεις αρχίζουν να συσσωρεύονται και υποδεικνύουν πως αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι σημαντικά», λέει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κάνσας, John Colombo, που συνυπογράφει τη μελέτη.
 
 
organic-life-botana

Το πείραμα έγινε σε 300 βρέφη της Κίνας και τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «Journal of Pediatrics», όπου οι ερευνητές μιλάνε για εντυπωσιακά ευρήματα, όπως το γεγονός ότι τα βρέφη που τράφηκαν με το εργαστηριακό γάλα είχαν υψηλότερο σκορ σε επίπεδο νευροανάπτυξης μεταξύ 4-9 μηνών, αλλά και καλύτερες γλωσσικές δεξιότητες στους 18 μήνες από τα μωρά που τράφηκαν με μητρικό γάλα…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.