Banner
Banner
Τα λιμεναρχεία δε χορηγούν τις άδειες εκτέλεσης πλόων πάρα την άρση απαγόρευσης απόπλου. Ζούμε Ελλάδα !!!
26-limeniko
 
Απίστευτη απογοήτευση περίμενε τους εραστές της θάλασσας και του ψαρέματος με βάρκα, αφού παρά την άρση απαγόρευσης του απόπλου, τα κατά τόπους λιμεναρχεία δε χορηγούν τις άδειες εκτέλεσης πλόων !!! 
 
Στην ουσία το πρόβλημα έχει προκύψει μόνον για όσους είχαν βγάλει σε ακινησία τις βάρκες τους, οι οποίοι τωρα δε μπορούν να παραλάβουν τις άδειες εκτέλεσης πλόων, αφού έως 01/06/2020 τα λιμεναρχεία δε μπορούν να εξυπηρετησουν το κοινό.
organic-life
 
Το organiclife.gr σε επικοινωνία που είχε με το γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, το γραφείο του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος και του διοικητή της Λιμενικής Αστυνομίας, έλαβε τη διαβεβαίωση πώς θα σταλεί σχετικό σήμα ( άγνωστο το πότε βέβαια...) 
 
Είναι πραγματικά απογοητευτικό να ζεις σε μια χώρα, που η γραφειοκρατία και έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού, κάνει τόσο δύσκολη τη ζωή του πολίτη...
 
Άραγε χρειάζονται πάνω από 5 λεπτά, ώστε να φύγει το σήμα προς τα κατά τόπους λιμεναρχεία και να λυθεί το πρόβλημα; 
 
Εν αναμονή των εξελίξεων...
Παναγιώτης Μερεντίτης 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.