Banner
Swinger party. 150 ζευγάρια αντάλλαξαν ερωτικούς συντρόφους στο Πήλιο
Monday, 07 December 2015 14:04
07-swinger
 
Φωτιά πήρε ξενοδοχείο στην Πορταριά Πηλίου, από τις ερωτικές επιδόσεις 150 ζευγαριών, τα οποία αντάλλασαν ερωτικούς συντρόφους (swinger).

Σύμφωνα με την Espresso, όλα διαδραματίστηκαν στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου. Η μυστικότητα ήταν κανόνας πρώτος και απαράβατος και έτσι το ξενοδοχείο είχε μετατραπεί σε φρούριο, προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη εχεμύθεια που είχαν ζητήσει οι διοργανωτές της εκδρομής.
 
Η τιμή συμμετοχής έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, ενώ πολλά ήταν τα ζευγάρια που έμειναν απέξω καθώς η «εκδήλωση» έγινε γρήγορα sold out, όπως ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο ανεκμετάλλευτο, ωστόσο ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν στην πισίνα και στο spa. Το ξενοδοχείο διέθετε και τις περίφημες glory holes (τρύπες ηδονής) για να μπορούν οι συμμετέχοντες να παρακολουθούν άλλα ζευγάρια κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεών τους.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner