Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μια στις τρεις Γαλλίδες προσποιούνται οργασμό
23-gallides 
 
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οργασμού, πραγματοποιήθηκε έρευνα, σύμφωνα με την οποία οι Γαλλίδες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να προσποιηθούν οργασμό.
 
Στην έρευνα συμμετείχαν 8.000 εθελόντριες από τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Βρετανία, την Ιταλία, τον Καναδά, την Ολλανδία και τη Γερμανία, οι οποίες συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για τις συνήθειές τους στο σεξ.
 
Οι Γαλλίδες ήρθαν πρώτες σε δύο κατηγορίες: στους προσποιητούς οργασμούς και στις δυσκολίες επίτευξης οργασμού.
 
Στην πραγματικότητα, το 31% είπαν ότι «συχνά» προσποιούνται ότι έχουν οργασμό με τον νυν ερωτικό σύντροφό τους, ενώ ένα άλλο 49% παραδέχτηκαν ότι «αρκετά συχνά» παλεύουν για να έχουν οργασμό.
 
24-organic-life
 
Η προσποίηση του οργασμού είναι αρκετά συχνά στις Αμερικανίδες (29%) και τις Βρετανίδες (25%), ενώ πολλές δυσκολίες στην επίτευξη οργασμού παρατηρούνται στις Καναδές και τις Ιταλίδες (23%). Το αντίστοιχο ποσοστό στις Αμερικανίδες είναι 44%.
 
Στον αντίποδα, μόνο το 28% των γυναικών στην Ολλανδία δήλωσε πως αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα.
 
Οι γυναίκες στη Γαλλία βρίσκονται επίσης στην τελευταία θέση στην συχνότητα του αληθινού οργασμού, με λιγότερες από τις μισές (46%) να λένε πως έχουν έστω έναν οργασμό την εβδομάδα.
 
Το αντίστοιχο ποσοστό στην Ολλανδία είναι 58%.
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα από την ενότητα sex και σχέσεις

 

 

 

 

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση