Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εως τέλη Ιουλίου θα πληρωθούν τα βιολογικά
Τρίτη, 02 Ιούνιος 2015 12:14
02-biologika-pr
 
Εως τα τέλη Ιουλίου θα ολοκληρωθούν όλες οι πληρωμές σχετικά με τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης, στο περιθώριο επίσκεψης εργασίας στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 
«Υπήρχαν προβλήματα, όμως τα έχουμε λύσει και μέχρι το τέλος Ιουλίου ό,τι χρωστάμε σε αποζημιώσεις θα τις έχουμε δώσει. Οπότε αυτόχθονες φυλές, η νιτρορύπανση, η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία θα πληρωθούν», τόνισε ο κ. Σγουρίδης, υπογραμμίζοντας πως «οι αποζημιώσεις δεν επηρεάζονται από τη διαπραγμάτευση της χώρας με τους θεσμούς. Οφείλουμε όμως να τις δώσουμε με τη σωστή διαδικασία, για να μην πληρώνουμε πρόστιμα».
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.