Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αποδέχτηκαν οι βιοκαλλιεργητές τη μεταφορά της βιολογικής αγορας Κηφισιάς στο νέο χώρο
Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2016 19:54
03-organic-life-biologika 
 
Με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής, αποδέχτηκε υπο προϋποθέσεις, τη μεταφορά της βιολογικής λαϊκής αγοράς βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς στο νέο χώρο που πρότεινε η δημοτική αρχή.
 
Η βιολογική αγορά Κηφισιάς έχει αναστείλει εδώ και εβδομάδες τη λειτουργία της, λόγω της έντονης αντίδρασης των παραγωγών, που θεωρούν ακατάλληλο το νέο χώρο.
 
Δε διευκρινήζεται το ποτε θα λειτουργήσει εκ νέου η αγορά. Ο Organic Life θα σας ενημερώσει στις επόμενες ημέρες
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ANAKOINΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
 
Εκ του Δ.Σ. του ΣΥ.Β.Α.Α., θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31/5/2016, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η αποδοχή της μεταφοράς της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών στην οδό Κοκκιναρά απο Λεωφ. Καραμανλή έως την οδό Παναγιάς Ελευθερώτριας, με την προϋπόθεση η αγορά να λειτουργεί στο σημείο αυτό 12 μήνες το χρόνο χωρίς να μεταφέρεται, ο αριθμός των συμμετεχόντων παραγωγών να είναι ο ίδιος με αυτόν που συμμετείχαν στην αγορά στην Χαριλάου Τρικούπη, καθώς επίσης να μην απαιτούνται τέλη καθαριότητας από τη δημοτική αρχή αφού εμείς οι ίδιοι φροντίζουμε για την καθαριότητα του χώρου που μας παραχωρεί ο δήμος χωρίς να επιβαρύνουμε δημοτικούς προϋπολογισμούς.
 
Παράλληλα με την κατάθεση της πρότασης που έγινε από τον Πρόεδρο του ΣΥ.Β.Β.Α. την Τετάρτη 1/6/2016 στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αυλήτη, επαναφέρουμε προς την Δημοτική Αρχή το αίτημα μας για έναρξη του Χορηγικού μας προγράμματος "Αγάπη με το κιλό", από το οποίο ο Δήμος Κηφισιάς μπορεί να επωφεληθεί με σημαντικές ποσότητες πιστοποιημένων φρέσκων προϊόντων σε εβδομαδιαία βάση έτσι ώστε να ενισχύσει τις κοινωνικές δομές ή/και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του.
 
Αναμένουμε την απάντηση της Δημοτικής Αρχής Κηφισιάς έτσι ώστε να λάβει τέλος η ταλαιπωρία όλων εσάς που μας στηρίζετε ανελλιπώς τόσα χρόνια.
 
Mε εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Καραμπάσης Μαΐστρος
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.