Διαφήμιση
Ραγδαία αύξηση για τα βιολογικά προϊόντα στη Νέα Ζηλανδία
Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 14:24
27-biologika 
Η αγορά των βιολογικών προϊόντων στη Νέα Ζηλανδία, παρουσιάζει ραγδαία άνοδο, της τάξης του 11% μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια.
 
Σύμφωνα με έκθεση για τη βιολογική αγορά το 2016, που δημοσιεύεται στο fibl.org, οι πωλήσεις των βιολογικών προϊόντων έχουν μεγάλη άνοδο, ενω οι εξαγωγές προϊόντων έχουν σημειώσει αύξηση, κατά 11% τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
 
Τα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στη Νέα Ζηλανδία, είναι τα βιολογικά φρέσκα φρούτα, τα βιολογικά γαλακτοκομικά και το βιολογικό κρασί.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως οι εκτάσεις βιολογικών καλλιεργειών, έχουν αυξηθεί κατά 128%, γεγονός που αποδεικνύει πως πολλοί παραγωγοί, επιλέγουν πλέον τη βιοκαλλιέργεια.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.