Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αφιέρωμα στη νέα αγορά βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς
Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 14:46
28-agora-biokalliergiton
 
Την γνωρίσαμε το 2002. Στην οδό Χαρ. Τρικούπη στα Αλώνια, όπου 20 περίπου βιοκαλλιεργητές έστηναν τον πάγκο τους κάθε Δευτέρα απόγευμα και πουλούσαν τα βιολογικά προϊόντα που οι ίδιοι παρήγαν απευθείας στους καταναλωτές.

Η εμπιστοσύνη χτίστηκε χρόνο με το χρόνο και πλέον αποτελεί τον απαραίτητο εβδομαδιαίο σταθμό όσων επιλέγουν αγνότερες, εποχικές τροφές.
 
28-agora-biokalliergiton-1

Τους τελευταίους 6 μήνες η Αγορά Βιοκαλλιεργητών της Κηφισιάς ανέστειλε τη λειτουργία της προς μεγάλη απογοήτευση τόσο των ίδιων των βιοκαλλιεργητών όσο -πολύ περισσότερο- των ίδιων των βιοκαταναλωτών της Κηφισιάς, οι οποίοι ανέπτυξαν την Κίνηση Δημοτών Κηφισιάς: Στηρίζουμε τη βιολογική Αγορά στα Αλώνια.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου η Αγορά Βιοκαλλιεργητών της Κηφισιάς άρχισε να λειτουργεί ξανά σε νέο σημείο. Στην Πολιτεία, στην οδό Κοκκιναρά. Στο κομμάτι της μεταξύ των οδών Κων/νου Καραμανλή και Παναγιάς Ελευθερώτριας 100 βιοκαλλιεργητές από όλη την Ελλάδα στήνουν τους πάγκους τους και δημιουργούν τη μεγαλύτερη Αγορά Παραγωγών σε όλη την Ευρώπη!
 
28-agora-biokalliergiton-2
 
 
28-agora-biokalliergiton-3
 
Με μια τεράστια γκάμα βιολογικών προϊόντων - απευθείας από τους ίδιους τους παραγωγούς/βιοκαλλιεργητές, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να γευτεί βιολογικά προϊόντα ( από λαχανικά και φρούτα μέχρι μέλι, χυμούς και αρτοσκευάσματα) μεγάλης διατροφικής αξίας , πιστοποιημένα, χωρίς χημικά και φυτοφάρμακα.

" Εξαιρετικά προϊόντα! Εμείς τα ξέρουμε από το 2002 και η ποιότητα είναι αυτή που μας κέρδισε! Δεν θα είχαμε λόγο να ερχόμαστε κάθε βδομάδα ανελλιπώς και ακόμη και τις εβδομάδες που ήτανε κλειστή η Αγορά Βιοκαλλιεργητών στην Κηφισιά, τρέχαμε στο Γέρακα ,στο Ν. Ηράκλειο, στο Ψυχικό, στο Χαλάνδρι για να καλυφθούμε, γιατί δυστυχώς καμιά άλλη Αγορά Βιοκαλλιεργητών στην Αττική δεν έχει αυτή την ποικιλία και το πλήθος που έχει η Αγορά Βιοκαλλιεργητών της Κηφισιάς.
 
28-agora-biokalliergiton-4
 
Και έτσι χαιρόμαστε πάρα πολύ που μετά από έξι μήνες επιστρέψαμε στην ομαλότητα, σε κάτι το αυτονόητο και έχουμε ξανά στην Κηφισιά την Αγορά των Βιοκαλλιεργητών κάθε Δευτέρα απόγευμα", μας λέει ο Στέφανος Μίττμαν δημότης Κηφισιάς από το 1989 και φανατικός οπαδός των αγορών βιοκαλλιεργητών.
 
Ιδιαίτερη προτίμηση στις βιολογικές αγορές δείχνουν οι καταναλωτές με μικρά παιδιά, που αρνούνται να χρησιμοποιήσουν, για παράδειγμα, μήλα με τουλάχιστον... δώδεκα περίπου χημικές επεμβάσεις μέχρι να φτάσουν στο ράφι, αλλά και οι υπέρμαχοι της υγιεινής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής.
 
Επισκεφτείτε την Αγορά Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς κάθε Δευτέρα απόγευμα από τις 14.00 - 17.30 στην οδό Κοκκιναρά στην Πολιτεία.

Στην Αγορά Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς πωλούνται προϊόντα απ' όλη την Ελλάδα και στους πάγκους τους μπορείς να συναντήσεις, εκτός από... τους ίδιους τους παραγωγούς, λαχανικά και φρούτα εποχής, όσπρια, αλεύρι, ψωμί, λάδι, κρασί, πετιμέζι και χυμούς φρούτων, αυγά, μέλι και ξηρούς καρπούς.

Από το χωράφι, απευθείας στο τραπέζι σας!
Καλύτερη διατροφή, καλύτερη υγεία!
 
Το βιολογικό διαμάντι των Farmers Markets της Ευρώπης βρίσκεται στην Κηφισιά. Κάθε Δευτέρα απόγευμα 14.00 -17.30 στην οδό Κοκκιναρά στη συμβολή με την οδό Κων/νου Καραμανλή.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.