Διαφήμιση
Τον Ιανουάριο Πανελλαδικά στα περίπτερα ο Organic Life 2017
Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 16:45

 

04-organic-life-piato

 
ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο Πανελλαδικά στα περίπτερα, ο Organic Life 2017. Ο απόλυτος οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών .
 
Στην περίπτωση που ασχολείστε επαγγελματικά με τα βιολογικά προϊόντα ή τις εναλλακτικές θεραπείες, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και προβληθείτε στον απόλυτο οδηγό αγοράς !!!
 
Εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, αλλά και πυξίδα σε αυτά του καταναλωτή, ο Organic Life έρχεται σε δύσκολες εποχές, να βάλει το δικό του λιθαράκι, στον αγώνα της ενημέρωσης για τις τάσεις και εξελίξεις της αγοράς, τόσο για τα βιολογικά προϊόντα, όσο και τις εναλλακτικές θεραπείες.
 
Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας μας ( από το 2001 ), σε συνάρτηση με τις νέες ιδέες και την επιλογή έμπειρου επιτελείου συνεργατών, αποτελούν εγγύηση... επιτυχίας !!!
 
04-organic-stigmes
 
Ο Organic Life, θα κυκλοφορήσει αρχικά στα περίπτερα όλης της χώρας, με πλούσια δώρα και στη συνέχεια θα διανεμηθεί δωρεάν από τα σημεία Free Press.
 
•Free Press
O οδηγός Organic Life διανέμεται εντελώς δωρεάν από τα παρακάτω σημεία:
-Εκθέσεις βιολογικών προϊόντων, τροφίμων και εναλλακτικών θεραπειών.
-Βιολογικές λαϊκές αγορές βιοκαλλιεργητών
-Καταστήματα βιολογικών προϊόντων
-Επιλεγμένα φαρμακεία ομοιοπαθητικής
-Σταθμούς ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ
 
•Πανελλαδικά και στα περίπτερα μαζί με δώρο !!!
Στην προσπάθεια μας ο οδηγός να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών, κυκλοφορεί πανελλαδικά και στα περίπτερα μαζί με ένα δώρο.
 
organic life 
 
Organic Life / Εκδόσεις Μερεντίτη
Ελαιών 178 Πετρούπολη 132 32
Τηλ.: 210-5027737 / Fax.: 210-5027724
 
 
 

 
 
 

 

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.