Διαφήμιση
Διαφήμιση
Οι παλαιοί βιοκαλλιεργητές θα έχουν προτεραιότητα στις επιδοτήσεις.
Παρασκευή, 12 Μάιος 2017 17:53
11-biologica
 
Οι παλαιοί βιοκαλλιεργητές θα έχουν προτεραιότητα στις επιδοτήσεις. Αυτό δήλωσε ο κος Τσιρώνης στη βουλή σε ερώτηση του κου Κεγκέρογλου.
 
Να μην αδικηθεί οποιοσδήποτε ζωντανός βιοκαλλιεργητής υπογράμμισε ο υπουργός…
 
Ακολουθεί το απόσπασμα:
«Σχεδιάζουμε έτσι το πρόγραμμα, το οποίο θα είναι η μερίδα του λέοντος, πάνω από 400 εκατομμύρια, ώστε πλέον το βασικό κριτήριο να είναι η εμπειρία –υπάρχει και σε άλλες χώρες- η οποία θα είναι όσο πιο μακριά, τόσο πιο μεγάλη.
 
Άρα, δεν υπάρχει καμία, μα καμία περίπτωση να αδικηθεί οποιοσδήποτε ζωντανός βιοκαλλιεργητής, ο οποίος αποδεικνύεται από τα στοιχεία ότι είναι μέσα στην βιοκαλλιέργεια, μην παίρνοντας αυτός λεφτά και παίρνοντας κάποιος άλλος που ίσως δεν τα δικαιούται. Για μας αυτό θα είναι το σημαντικότερο κριτήριο»
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.