Διαφήμιση
Διαφήμιση
Το δεύτερο καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο είναι ελληνικό και βιολογικό
Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 20:12
11-biologiko 
 
Το 2ο καλύτερο ελαιόλαδο Flavoured evoo σε όλο τον κόσμο, για το 2017, βάσει της διεθνούς κατάταξης του EVOOWR, είναι βιολογικό και ανήκει στους Βιολογικούς Ρλαιώνες Σακελλαρόπουλου, ανεβάζοντας μάλιστα την Ελλάδα στην 2η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία αυτή !!
 
Ανάμεσα.........
Σε 7952 δείγματα ελαιόλαδων παγκοσμίως.....
Σε 39 διεθνείς διαγωνισμούς από όλο τον κόσμο.....
Από 28 ελαιοπαραγωγικές χώρες παγκοσμίως
 
24-organic-life
 
WORLD RANKING EXTRA VIRGIN OLIVE OILS 2017
Δημοσιεύτηκε, από την World Association of Writers and Journalists of Wines and Spirits η παγκόσμια λίστα «Evoo World Ranking 2017” , που ουσιαστικά περιέχει όλα τα ελαιόλαδα, που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς κατά το 2017 ,για την ποιότητα τους σε όλο τον κόσμο.
 
Eλήφθησαν υπόψη 39 διεθνείς διαγωνισμοί από όλο τον κόσμο, οι οποίοι στο σύνολο τους εξέτασαν από ειδικούς γευσιγνώστες 7952 δείγματα ελαιολάδων για το 2017, προερχόμενα από 28 χώρες παραγωγούς ελαιόλαδου παγκοσμίως.
 
Το βιολογικό ελαιόλαδο ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ flavoured evoo από τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου κατέκτησε τη 2η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία RANKING OF THE BEST Condimento-Flavored Olive Oil 2017, στην λίστα του διεθνούς αναγνωρισμένου World Ranking of EVOO(EVOOWR) ,με 81,25 πόντους, ανεβάζοντας τη χώρα μας στην κατηγορία αυτή, στην 2η θέση σε όλο τον κόσμο.
 
Ο παραγωγός, κος Γιώργος Σακελλαρόπουλος, σχολίασε σχετικά: « Η συγκεκριμένη παγκόσμια διάκριση αποτελεί το 75ο διεθνές βραβείο για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαροπουλου, το οποίο αφιερώνω στην μνήμη του πατέρα μου, που ακριβώς σαν σήμερα, πριν 29 χρόνια, "έφυγε".
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.