Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μέτρο 11 βιολογικά. Αποδεκτά μόνο εξοφλημένα τιμολόγια έως 13/03/2017
Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 12:59
23-biologika 
 
Μέτρο 11 βιολογικά.
Αποδεκτά μόνο εξοφλημένα τιμολόγια έως 13/03/2017
 
Με ανακοίνωση του ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει τους βιοκαλλιεργητές πως αποδεκτά για τις επιδοτήσεις του Μέτρο 11 Βιολογικές Καλλιέργειες, θα γίνονται μόνο εξοφλημένα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί εντός των προθεσμιών.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ:
Σας ενημερώνουμε ότι τροποποιήθηκε η «Εγκύκλιος υποβολής παραστατικών ειδικών διατάξεων του Μέτρου 11 Βιολογικές Καλλιέργειες για το πρώτο έτος εφαρμογής»  https://it.opekepe.gr/forms/modules/library/new_files/egkuklios_upovoli_parastatokwn_6 ΓΗ046ΨΧΞΧ-Σ60.pdf σύμφωνα με την οποία στο Πληροφοριακό Σύστημα του μέτρου για το πρώτο έτος εφαρμογής θα γίνονται αποδεκτά παραστατικά τα οποία έχουν εκδοθεί και εξοφληθεί στο διάστημα από 13/3/2017 (καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο μέτρο) έως την ημερομηνία κατάθεσης και σε κάθε περίπτωση πριν τη λήξη του εν λόγω έτους εφαρμογής.

organic-life
 
Για τα επόμενα έτη εφαρμογής θα γίνονται αποδεκτά παραστατικά τα οποία έχουν εκδοθεί και εξοφληθεί εντός του διαστήματος δέσμευσης έκαστου έτους εφαρμογής (π.χ. από 31/5/2018- 30/5/2019).
 
Θα ακολουθήσει έκδοση σχετικής εγκυκλίου υποβολής παραστατικών ειδικών διατάξεων του Μέτρου 11 Βιολογικές Καλλιέργειες για τα επόμενα έτη εφαρμογής.
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.