Διαφήμιση
ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ DIESEL ΟΧΗΜΑΤΑ
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011 12:53

diesel

Η πολυπόθητη της άρσης της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτέλους είναι γεγονός, αφού ψηφίστηκε στη Βουλή η αντίστοιχη τροπολογία.

Ετσι λοιπόν  θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν αυτοκίνητα που είναι εφοδιασμένα με κινητήρες diesel τα οποία όμως θα πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές Euro 5 ή Euro 6, άρα, αυτό σημαίνει πως συνεχίζεται η άρση απαγόρευσης για τα παλαιά ρυπογόνα.
Η άρση αφορά και τα επαγγελματικά οχήματα μέχρι 4 τόνους.

Το πρώτο βήμα έγινε. Τώρα το μόνο που μένει είναι ο αυστηρός έλεγχος για την ποιότητα του καυσίμου. Η μαυρίλα και το ντουμάνι που πολλές φορές βλέπουμε να βγάζουν πετρελαιοκίνητα οχήματα, πολλές φορές οφείλεται στην ποιότητα του πετρελαίου και όχι τόσο στους κακοσυντηρημένους κινητήρες.

Επιστροφή στα βιολογικά νέα

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2017 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.