Διαφήμιση
Διαφήμιση
Νέα πιστοποίηση για τις εταιρείες που διακινούν βιολογικά στην Αμερική, ύστερα από την αναθεώρηση του κανονισμού
Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2024 15:50
03-biologika 
 
Νέα πιστοποίηση για τις εταιρείες που διακινούν βιολογικά στην Αμερική, ύστερα από την αναθεώρηση του κανονισμού 
 
Νέοι κανόνες για τα βιολογικά στην Αμερική. Υποχρέωση πιστοποίησης σε εμπόρους και μεσίτες.
 
 
Από τις 20 Μαρτίου, έχει τεθεί σε λειτουργία, ο νέος κανονισμός για τα βιολογικά στην Αμερική, με σκοπό την ενίσχυση των ελέγχων σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα και στην τόνωση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών.

«Οι νέοι κανόνες, κλείνουν κενά στους ισχύοντες, διασφαλίζοντας ότι το USDA μπορεί να επιβλέπει και να επιβάλλει τους κανόνες πληρέστερα στην αλυσίδα εφοδιασμού, που μεταφέρει ένα πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν από το αγρόκτημα στην αγορά», δήλωσε ο Nate Ensrud, από τον αμερικάνικο πιστοποιητικό οργανισμό FoodChain ID.
 
 
Θα υπάρχουν αναταράξεις στην αλυσίδα εφοδιασμού των βιολογικών, καθώς απαιτείται βιολογική πιστοποίηση περισσότερων επιχειρήσεων στην αλυσίδα εφοδιασμού, όπως είναι οι μεσίτες και οι έμποροι που προηγουμένως δεν χρειαζόταν να πιστοποιηθούν.
 
«Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν χιλιάδες εταιρείες, ξένες και εγχώριες, στην εφοδιαστική αλυσίδα βιολογικών τροφίμων που θα χρειαστούν νέα πιστοποίηση».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr ;

Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.