Διαφήμιση
Διαφήμιση
BIOL 2010. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010 01:55

biolΚάθε χρόνο, στο Μπάρι της Ιταλίας, πραγματοποιείται ο διεθνής διαγωνισμός οργανικού ελαιολάδου BIOL.

Ο συγκεκριμένος θεσμός, αποτελεί τον μεγαλύτερο διαγωνισμό βιολογικού ελαιόλαδου παγκοσμίως. Οι
ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος, πρέπει να στείλουν πέντε μπουκάλια λάδι ελιάς τουλάχιστον 0,50 / 0,75 λίτρων το κάθε ένα, ή ισοδύναμη ποσότητα ελαιολάδου, μαζί με το έντυπο της αίτησης.

Το αργότερο μέχρι την 1η Απριλίου του 2010, τα δείγματα και η αίτηση θα πρέπει να έχουν αποσταλεί και παραδοθεί στους διοργανωτές. 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μεμονωμένους παραγωγούς, συνεταιρισμούς και εταιρείες συσκευασίας του ελαιολάδου που ασκούν βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας, σύμφωνα με την IFOAM (Διεθνής Ομοσπονδία Βιολογικής Γεωργίας), τα πρότυπα και / ή εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών κανόνων που ισχύουν.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, μπορούν να επικοινωνήσουν έως τις 5/03/10 με τη  ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΦΙΛΑΙΟΣ στα τηλ. 210-3238856 ή να πραγματοποιήσουν online αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα της BIOL.

Για online αιτήσεις απευθείας στη BIOL, πατήστε εδώ.

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.