Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ORGANIC LIFE ΑΠΟ ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ
Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2012 16:34

organic_life_metro_1

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δωρεάν διανομή του οδηγού βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών Organic Life από τους σταθμούς ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των καταναλωτών για τα οργανικά προϊόντα και τις θεραπείες, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Organic Life έστησε το stand του έξω από τους σταθμούς και μοιράστηκε στους ενδιαφερόμενους.

isap
Τελευταίος σταθμός ο σταθμός ΗΣΑΠ Αμαρουσίου...

Η διανομή ξεκίνησε στις 30 Ιανουαρίου 2012 από το ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα και ολοκληρώθηκε στις 19/03/2012 από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Αν και είχε προγραμματιστεί να τελειώσει η διανομή αρκετές ημέρες νωρίτερα, ο άστατος καιρός, οι απεργίες, διαδηλώσεις και λοιποί παράγοντες μας ανάγκασαν να παρατείνουμε το χρόνο διανομής.

Οσοι δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα τη φετινή έκδοση, αναζητήστε τον στα καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων, επιλεγμένα φαρμακεία ομοιοπαθητικής, εκθέσεις που μετέχουμε και σε λίγο καιρό από τις λαϊκές αγορές βιολογικών προϊόντων, τις οποίες θα επισκεφτούμε για να μοιράσουμε το έντυπο. Αυτή την περίοδο κυκλοφορεί στα περίπτερα (εκτός Αττικής από την οποία αποσύρθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου).


Επιστροφή στα βιολογικά νέα




 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.