Τρίτη, 10 Απρίλιος 2012 01:25 |

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 08/04/2012 το 5ο φεστιβάλ ελιάς και ελαιολάδου, το οποίο έλαβε χώρα στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
Ο Organic Life στο πλαίσιο της δωρεάν διάθεσης του από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του χώρου, δήλωσε δυναμικά παρόν και στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Από το περίπτερο μας διανεμήθηκε εντελώς δωρεάν η φετινή έκδοση βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών, σε όλους τους ενδιαφερόμενους που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας.

Σε πείσμα της γενικότερης ύφεσης των καιρών, η διοργάνωση μας άφησε θετικές εντυπώσεις, μιας και με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό η επισκεψιμότητα κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα.
Οι εκθέτες στην πλειοψηφία τους αποτελούσαν συμμετοχές από περιφέρειες και επιμελητήρια, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία όσον αφορά σε προϊόντα και παραγωγούς, με τα οργανικά προϊόντα πολλές φορές να πρωταγωνιστούν.

Ελιές, λάδι, μηχανήματα, παραδοσιακά προϊόντα και καλλυντικά από ελιά, χάρισαν έναν πλουραλισμό στην όλη διοργάνωση και σίγουρα κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού.
Με χαρά συναντήσαμε κα τους παρακάτω συνεργάτες του Organic Life: Amalthia: Βιολογικά καλλυντικά από ελιά. Αμόργιον: Βιολογικά παστέλια, ρακόμελο, λουκούμια κλπ
Ραντεβού του… χρόνου !!!

Επιστροφή στα βιολογικά νέα
|