Διαφήμιση
Η ΕΚΘΕΣΗ ECOLIFE 27-30 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ
Παρασκευή, 19 Μάρτιος 2010 20:16

oikologikepsou
Η έκθεση Ecolife επιστρέφει ανανεωμένη στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, 27 - 30 Μαΐου 2010, πάντοτε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για Πράσινη Ανάπτυξη.

Σκοπός της έκθεσης οικολογικών και βιολογικών προϊόντων Ecolife είναι η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών μεταξύ των εταιρειών και των φορέων που συμμετέχουν, με στόχο την επίτευξη νέων εμπορικών συνεργασιών καθώς και την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ecolife_logo

Η περσινή διοργάνωση μας είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και η ιδέα των διοργανωτών να μεταφερθεί η έκθεση στο Γκάζι και να πραγματοποιηθεί όπως άλλωστε και φέτος, παράλληλα με το jazz festival, αποδείχτηκε κίνηση mat.

Ραντεβού λοιπόν τέλη Μαΐου στο Γκάζι, με σύνθημα "οικολογικέψου"…
Πληροφορίες
ecolife.gr

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.