Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΘΕΡΙΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Τρίτη, 31 Ιούλιος 2012 12:59

wineΤα μαθήματα απευθύνονται σε επιστήμονες, στελέχη φορέων, σε επιχειρηματίες και ερασιτέχνες που ασχολούνται με τον τομέα της βιολογικής γεωργίας και ειδικότερα τη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια και οινοποίηση. Σκοπός του Θερινού Σχολείου είναι η παροχή θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στο αντικείμενο της βιολογικής αμπελοκαλλιέργειας και οινοποίησης.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που αποκτά ειδικότερο ενδιαφέρον για τα Επτάνησα, τα οποία διαθέτουν τις δικές τους ξεχωριστές οινικές ποικιλίες. Στη διοργάνωσή του Θερινού Σχολείου συμμετέχει και ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλονιάς, ενώ συνεργάζονται εκπαιδευτικά ιδρύματα και διδάσκοντες από τα Πανεπιστήμια του Μπορντώ της Γαλλίας (Τμήμα Οινολογίας), της Βασιλικής (Ιταλία), το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Γεωπονίας) και το ΤΕΙ Ηπείρου (Τμήμα Φυτικής Παραγωγής).

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν ως τις 10 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.teiion.gr


Επιστροφή στα βιολογικά νέα 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.