Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2012
Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2012 22:11

karditsa_organic

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 12η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παυσίλυπο από τις 20 μέχρι τις 23/09/2012.

Ο καλός καιρός που επικράτησε, εάν εξαιρέσουμε το απόγευμα της Πέμπτης που ήταν βροχερό, είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη προσέλευση του καταναλωτικού κοινού το οποίο είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει αλλά και να προμηθευτεί βιολογικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς. Και φέτος δυναμικό παρόν έδωσαν και αρκετοί χειροτέχνες, οι οποίοι εξέθεσαν τα έργα τους.

Πέραν της υπαίθριας έκθεσης – αγοράς που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο, έλαβαν χώρα πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων, τόσο για μεγάλους, όσο και για τα μικρά παιδιά, τα οποία σίγουρα έφυγαν από τη γιορτή περισσότερο οικο-ευαισθητοποιημένα.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε μερικές, όπως το εργαστήρι κατασκευής σαπουνιού, διαλέξεις με θέμα τα βιολογικά προϊόντα αλλά και θέματα υγείας, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια οικολογικής ευαισθητοποίησης, αγώνες σκάκι κ.α.Παρόν ήταν και ο οδηγός βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών Organic Life, τον οποίο διανείμαμε εντελώς δωρεάν από το περίπτερο μας. Με μεγάλη μας χαρά συναντήσαμε και αρκετούς συνεργάτες μας, οι οποίοι μετείχαν με δικό τους περίπτερο, όπως οι παρακάτω:

karditsa_1

karditsa_2

karditsa_3

ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ: Βιολογικά φρούτα - λαχανικά

ΚΤΗΜΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ: Βιολογικά κρασιά

ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΣΧΟΥΤΑ: Βιολογικά σύκα-γλυκίσματα

ΜΕΛΙΜΑ: Βιολογικά παστέλια

ETH OIL: Βιολογικά αρωματικά φυτά

Την Κυριακή το μεσημέρι, έλαβε χώρα το καθιερωμένο πλέον τραπέζι προς τιμή των εκθετών, στο οποίο όπως κάθε χρόνο συζητήθηκαν προτάσεις, τόσο για τη βελτίωση της εκθέσεως, όσο και γενικότερου θεματολογίου που αφορούν τα βιολογικά προϊόντα και την καλλιέργεια τους.

karditsa_fagito


Επιστροφή στα βιολογικά νέα

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.