Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΚΥΟΝΗ
Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2012 13:24

organic

Οι βιοκαλλιεργητές Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, στηρίζουν το σύλλογο Αλκυόνη.

Τα τελευταία χρόνια με βάση την υψηλή ποιότητα των βιολογικών προϊόντων τους έχουν επιτύχει, να συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής βιολογικών προϊόντων της Ευρώπης, με αποτέλεσμα την συνεχή αύξηση των εξαγωγών και την διατήρηση ενός ικανοποιητικού ετήσιου εισοδήματος στα μέλη της οργάνωσής τους,  βιοκαλλιεργητές της περιοχής.

Αυτό δίνει την δυνατότητα στους βιοκαλλιεργητές της περιοχής να αναπτύξουν δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης  προς συνανθρώπους μας.

Μία τέτοια είναι και η δράση που ξεκίνησε να υλοποιείται κατά το 2012, με πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού Βιοπαραγωγών Δυτικής Ελλάδας & της Ολλανδικής εταιρείας διανομών βιολογικών προϊόντων EOSTA.

Συγκεκριμένα , για κάθε κιλό βιολογικών εσπεριδοειδών της Δυτικής Ελλάδας που πουλάει η EOSTA, στην Ευρωπαϊκή Αγορά, τουλάχιστον 0,01 Ευρώ θα δίνεται στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ναυπακτίας & Δωρίδος «Αλκυόνη».Επιστροφή στα βιολογικά νέα
  

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.