Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ
Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 14:31

organiclife_geuseis-zoiΟλοκληρώθηκε την Κυριακή 11/04/2010 η έκθεση Γεύσεις & Ζωή που έλαβε χώρα στο χώρο του Ζαππείου στο κέντρο της Αθήνας.

Η καλοκαιρία που επικράτησε, συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε πλήθος κόσμου να επισκεφθεί τη διοργάνωση, να έρθει σε επαφή με πολλούς παραγωγούς και εταιρείες και να γευθεί αγνές γεύσεις.

Αν και η έκθεση είχε προσανατολισμό πιο πολύ προς τα παραδοσιακά προϊόντα, εν τούτοις και ο χώρος των βιολογικών ή αλλιώς οργανικών προϊόντων, άφησε και εδώ το στίγμα του.

geuseis_zoi_1

Με περίπτερο συμμετείχαν οι παρακάτω εταιρείες – παραγωγοί συνεργάτες του Organic Life:
Οικολογική Αγορά
Astarti
Λιοκάρπι
Το Αληθινό ψωμί
Κανδύλας
Μέλιμα
Artolife
Κτήμα Φούγκα
Γεωδη

geuseis_zoi_2

geuseis_zoi_3

Φυσικά ο Organic Life δήλωσε δυναμικά παρόν και στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού διανεμήθηκε εντελώς δωρεάν σε όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο μας.

Οι εντυπώσεις που μας άφησε η έκθεση ήταν θετικές. Η εύκολη πρόσβαση των καταναλωτών οι οποίοι συνδύασαν την επίσκεψη τους σε αυτή, με μια ωραία βόλτα στους γύρω χώρους, απέδειξε πως το Ζάππειο αποτέλεσε εύστοχη επιλογή των διοργανωτών.

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.