Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΜΕΧΡΙ 15 ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 18:02

organic_grow

Μέχρι τις 15 Μαΐου πρέπει οι αγρότες να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για τις κοινοτικές επιδοτήσεις του 2010. Φέτος, θα γίνουν 160.000 αιτήσεις λιγότερες, καθώς αγρότες που έπαιρναν ως 200 ευρώ επιδότηση έχασαν τα δικαιώματά τους (καταργήθηκαν με απόφαση της ΕΕ).

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Δημόσιο θα προκαταβάλλει το ποσόν, που αποτελεί το κόστος ενεργοποίησης των δικαιωμάτων, και ανέρχεται σε 70 ευρώ (57 ευρώ + ΦΠΑ) ανά αίτηση.

Δικαιούχοι είναι οι κατά κύριο επάγγελμα γεωργοί και για επιδότηση ως 10.000 ευρώ και συνταξιούχοι του ΟΓΑ για επιδοτήσεις ως 5.000 ευρώ.

Όσον αφορά τα οργανικά ή αλλιώς βιολογικά προϊόντα, θα θέλαμε να τονίσουμε το γεγονός (και το οποίο μας έκανε τεραστία εντύπωση όταν για πρώτη φορά το ακούσαμε), πως οι πραγματικοί βιοκαλλιεργητές οι οποίοι είναι όντως αγρότες και όχι καλλιεργητές «μαϊμού», δεν επιθυμούν και τάσσονται κατά των επιδοτήσεων !!!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως λέγοντας βιοκαλλιεργητές «μαϊμού» εννοούμε όλους αυτούς που δεν ανήκουν στην περήφανη και αγωνιζόμενη αγροτιά, αλλά επειδή έτυχε να έχουν κάπου ένα αγροτεμάχιο, δηλώνουν αγρότες και βιοκαλλιεργητές μόνο και μόνον για να καρπωθούν τις επιδοτήσεις …

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.