Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2012 14:09

biobrandΤο Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε συνεργασία με το Δίκτυο Πράξη και τον Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, στα πλαίσια του έργου Bio-Brand διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο:

«Αγροτική Επιχειρηματικότητα στη βιολογική γεωργία: Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό κλάδο»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 16:30 στη Θεσσαλονίκη στο Ξενοδοχείο THE MET. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των βασικών παραμέτρων για την ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας, η ενημέρωση των εμπλεκόμενων στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων για τη σημασία και την αξία της συλλογικότητας και του συνεργατισμού, καθώς επίσης και η ανάλυση αγορών του εξωτερικού, όπως η Αγγλία, η Βουλγαρία και η Γερμανία, οι οποίες αποτελούν στόχο για τα βιολογικά προϊόντα.

Την εκδήλωση θα ακολουθήσει Κοκτέιλ με Βιολογικά Εδέσματα, το οποίο θα έχει προετοιμαστεί με προϊόντα των μελών του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Για τη συμμετοχή σας στην ημερίδα και στο Κοκτέιλ με Βιολογικά Εδέσματα που θα ακολουθήσει, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το συνημμένο έντυπο συμμετοχής και το αποστείλετε μέσω fax: 2310 541491 ή email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέχρι και την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012.

bio_brand

Επιστροφή στα βιολογικά νέα

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.