Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ 17/11/12
Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2012 14:19

kiwi_9Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε συνεργασία με την Ομάδα Παραγωγών ΒΙΟΑΓΡΟΣ- μέλος του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων – τον Δήμο Παύλου Μελά και το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου  διοργανώνουν το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις του πρώην Δημαρχείου Πολίχνης  (Θεόκλητου Καρυπίδη 2)

«Δωρεάν Διανομή Βιολογικών Ακτινιδίων»
H συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο και έχει στόχο τόσο την προώθηση των βιολογικών προϊόντων, όσο και την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της βιολογικής γεωργίας και των προϊόντων της. Το πρωί του Σαββάτου της 17ης Νοεμβρίου, οι κάτοικοι του Δήμου Παύλου Μελά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα βιολογικά ακτινίδια, να τα δοκιμάσουν και να τα προμηθευτούν, καθώς θα διανεμηθούν δωρεάν περίπου 2 τόνοι βιολογικά ακτινίδια, προσφορά της Ομάδας Παραγωγών Βιοαγρός, που καθόλη τη διάρκεια του μήνα πραγματοποιούν συλλογή ακτινιδίων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πέλλας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι καταναλωτές θα μπορούν παράλληλα να ενημερωθούν για τη γενικότερη φιλοσοφία και τις αρχές που διέπουν τη βιολογική γεωργία και τον κλάδο, η οποία αποτελεί στάση ζωής και συνδέεται άρρηκτα με την προστασία του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, καθόλη τη διάρκεια του μήνα πρόκειται να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις δωρεάν διανομής ακτινιδίων σε φιλανθρωπικά σωματεία και οργανώσεις. 

Επιστροφή στα βιολογικά νέα
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.