Διαφήμιση
Διαφήμιση
ORGANIC GYPSY. Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΗΣ BROUGH
Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2012 14:36

11681999-standard

Organic Gypsy. Η διαφορετική καντίνα η οποία προσφέρει βιολογικά προϊόντα σε ψαγμένους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν να γευτούν κάτι πρόχειρο, αλλά συνάμα υγιεινό.

Η Bridgett Blough γνωστή σεφ, έβαλε το διατροφικό ήθος της σε ρόδες και παρκάρει στις γειτονιές νότια του Μίσιγκαν, σερβίροντας στους κατοίκους αγνά, τοπικά, βιολογικά προϊόντα και μάλιστα σε 100% ανακυκλώσιμα πιάτα και ποτήρια.

«Δε θέλω να περιορίζομαι» δήλωσε η Blough η οποία δήλωσε πως προτίμησε τη καντίνα από ένα εστιατόριο επειδή τη χαροποιεί η ελευθερία κινήσεων. «Οι άνθρωποι που τρώνε το φαγητό μου, μπορούν να δουν το πρόσωπο μου και την κουζίνα μου και αυτό μου αρέσει πολύ».

11682000-standard

11682001-standard

Η Blough αντί να σχεδιάζει ένα μενου και να πηγαίνει για ψώνια, επισκέπτεται η ίδια τους βιοκαλλιεργητές, βλέπει τι υπάρχει διαθέσιμο και ανάλογα δημιουργεί τα πιάτα της.

«Δεν έχω μεγάλες μερίδες» δήλωσε η Blough η οποία επιθυμεί τα γεύματα της να είναι θρεπτικά, παρόλο που δεν είναι φθηνά. «Εχω να αντιμετωπίσω τη νοοτροπία του ενός δολαρίου fast food, αλλά όσοι το αντιμετωπίζουν με ανοιχτό μυαλό, απλά το… λατρεύουν»

11682003-standard

11682004-standard

11682005-standard

Αποφάσισε αν γίνει σεφ ύστερα από τη δουλειά της ως προσωπικός γυμναστής και δασκάλα yoga. Οι πελάτες της είχαν απορίες σχετικά με το τι ορίζεται ως υγιεινή διατροφή, έτσι ξεκίνησε να τους μαγειρεύει και να τους πηγαίνει τις συνταγές.

Χρησιμοποιεί μόνο εποχιακά προϊόντα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υπάρχουν συγκριμένες συνταγές. «Θα πω αντίο στις βιολογικές μου ντομάτες αυτή την εβδομάδα» συνέχισε η Blough «και αυτό είναι αρκετά δύσκολο...»


Επιστροφή στα βιολογικά νέα

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.