Διαφήμιση
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ FOODEX 2012 ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ
Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2012 23:50

organic_life_foodex_2012

Αυλαία έπεσε στις 16 Δεκεμβρίου 2012 για την έκθεση Foodex, η οποία αποσκοπούσε καθαρά στην προσέλκυση εμπορικού κοινού και έλαβε χώρα στο Ζάππειο.

Η διοργάνωση τόλμησε και στόχευσε καθαρά στο επαγγελματικό κοινό, αφού η είσοδος επιτράπηκε κυρίως σε όσους διέθεταν επαγγελματική κάρτα, ενώ το καθαρά καταναλωτικό κοινό, ήταν αρκετά περιορισμένο.

aksion_esti
Αξιον Εστι

biokarpos_
Βιοκαρπός

Η Foodex απορρόφησε και την έκθεση βιολογικών προϊόντων Ecofestival, με διοργανωτή τον οργανισμό ΔΗΩ, με αποτέλεσμα τα οργανικά προϊόντα να πρωταγωνιστούν στο χώρο.

Η επισκεψιμότητα εάν λάβουμε υπόψη το γεγονός της ισχύς του εορταστικού ωραρίου και των συνθηκών της αγοράς, κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, αφήνοντας μας ένα θετικό πρόσημο, χαρακτηρίζοντας την όλη προσπάθεια επιτυχημένη.  

moshoutas
Βιολογικά Κτήματα Μοσχούτα

ktima_gkiouli
Κτήμα Γκιούλη

Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, αυτές τις ημέρες γίνεται και το υπαίθριο χριστουγεννιάτικο παζάρι, που περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων καρουζέλ, τραμπολίνο, Αγιοβασίληδες κλπ, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός των δυο να αποτελεί μια ευχάριστη νότα, βάζοντας μας όλους επισκέπτες και εκθέτες, σε κλίμα… εορταστικό.

Χονδρικά 40 περίπτερα από πολλά μέρη της Ελλάδας, παρουσίασαν τα προϊόντα τους, αποδεικνύοντας πως η αγορά παρα την κρίση, μάχεται και συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα.

biodinami
Βιοδύναμη

Ο Organic Life δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη διοργάνωση, έτσι λοιπόν από το περίπτερο μας διανεμήθηκε εντελώς δωρεάν ο οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών.  

Για εμάς η Foodex, είχε μια ακόμα επιπλέον βαρύτητα, μιας και αποτέλεσε την τελευταία έκθεση στην οποία διανεμήθηκε η έκδοση για το 2012, κλείνοντας έτσι με έναν ευχάριστο τρόπο, την εκθεσιακή μας πορεία για το έτος 2012. Από το νέο χρόνο θα αρχίσει η διανομή της έκδοσης του 2013 η οποία θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη Ιανουαρίου.

Με χαρά συναντήσαμε και αρκετούς φίλους και συνεργάτες της έκδοσης του 2012, όπως οι παρακάτω:

-ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. Βιολογικό μέλι, σαπούνια κλπ   

-ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ. Βιολογικό μέλι, αλάτι, γκοτζι μπέρι κλπ

-ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ. Βιολογικά φρούτα και λαχανικά

-ΚΤΗΜΑ ΓΚΙΟΥΛΗ. Βιολογικά κρασιά

-ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΣΧΟΥΤΑ. Βιολογικά σύκα, παστέλια, μαρμελάδες κλπ

foodex_1

foodex_2

foodex_3

Αν και η αγορά έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα, με αποτέλεσμα οι μεγάλες εκθέσεις του παρελθόντος, να αποτελούν πλέον μια όμορφη ανάμνηση, εντούτοις παρόμοιες μικρότερες σε εμβέλεια προσπάθειες, αποτελούν τονωτικές ενέσεις για τον κλάδο.  

Ραντεβού λοιπόν του… χρόνου !!!

foodex_Επιστροφή στην ενότητα βιολογικά νέα...

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.