Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2012 14:21

gojiΣτις 15/12/2012 συγκεντρώθηκαν οι καλλιεργητές Gojiberry του νομού Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής και ψήφισαν την ιδρυτική πράξη σύστασης, αποφασίζοντας  τα εξής:

Την ίδρυση Αγροτικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με το διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ», και περιοχή δραστηριότητας τη Δυτική Μακεδονία και τις όμορες σε αυτήν περιφέρειες (Ηπείρου-Θεσσαλίας-Κεντρικής Μακεδονίας).

Ο σκοπός του νέου συνεταιρισμού είναι η προώθηση και η αξιοποίηση των βιολογικών και εναλλακτικών καλλιεργειών, με οφέλη την αειφόρο ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενή τομέα, μέσω της αξιοποίησης των μοναδικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει η ελληνική φύση.

Για την επίτευξη των σκοπών του συνεταιρισμού αποφασίστηκε η ανάπτυξη δραστηριοτήτων σε όλο το φάσμα  της παραγωγικής διαδικασίας, μεταποίησης και εμπορίας της αγροτικής παραγωγής, επενδύοντας στην δημιουργία προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία και εξωστρεφή προσανατολισμό.

Τα τριάντα οκτώ ιδρυτικά μέλη, αποφάσισαν μετά από ψηφοφορία, την ανάδειξη προσωρινής διοικούσας επιτροπής, η οποία εξουσιοδοτήθηκε να επιμεληθεί των απαραίτητων ενεργειών για την νομική σύσταση του συνεταιρισμού και τον ορισμό γενικής συνέλευσης σε εύλογο χρονικό διάστημα, για την ανάδειξη των οργάνων του.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο βιοκαλλιεργητή Gojiberry, που επιθυμεί να γίνει μέλος του συνεταιρισμού, με στόχο την οργανωμένη διαχείριση και διάθεση της παραγωγής του, προς όφελος των καλλιεργητών και μελών του, να επικοινωνεί στα παρακάτω τηλέφωνα.

Για την προσωρινή διοικούσα επιτροπή:
Πρόεδρος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ, τηλ. επικοινωνίας: 6980943520
Αντιπρόεδρος: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΤΖΙΟΣ, τηλ. επικοινωνίας: 6974704409
Γεν. Γραμματέας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΙΑΚΑΣ, τηλ. επικοινωνίας: 6936071625Επιστροφή στην ενότητα βιολογικά νέα...
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.