Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΕΚΘΕΣΗ AGRO QUALITY FESTIVAL ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ
Τρίτη, 27 Απρίλιος 2010 12:53

agroqualityfestivalΤην Τετάρτη 29 Απριλίου ανοίγει τις πύλες της η έκθεση Agro Quality Festival στο Γκάζι (Πειραιώς 100), η οποία θα ολοκληρωθεί στις 02/05/2010.


Ωράριο:
Την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010 από 17.00-22.00
Την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 από 12.00-22.00
Το Σάββατο 01 Μαΐου 2010 από 10.00-22.00
Την Κυριακή 02 Μαΐου 2010 από 10.00-21.00

Τα επίσημα εγκαίνια έχουν προγραμματισθεί για την Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010, στις 19.00

Επισκεφθείτε το stand μας στον υπαίθριο χώρο της εκθέσεως και αποκτήστε εντελώς δωρεάν τον οδηγό organic life. Γιατί... τα βιολογικά προϊόντα δηλώνουν και εδώ παρόν !!! 

Είσοδος για το κοινό 3,00 €

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τους παρακάτω τομείς:

•Agro-Festival
Θα παρουσιαστούν οι διαδικασίες παραγωγής μιας σειράς αγροτικών προϊόντων. Το «Χωριό της Ελληνικής Γαστρονομίας» μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει: παραδοσιακούς μύλους, ελαιοτριβείο, τυροκομείο και οινοποιείο που θα λειτουργούν κατά την διάρκεια και των 5 ημερών και θα παράγουν ξεχωριστά προϊόντα, ρακοκάζανα που θα βγάζουν τσικουδιά και μελισσοκόμους που θα φτιάχνουν ευωδιαστά παστέλια. Παράλληλα, θα προσφέρονται στους επισκέπτες φρέσκοι φυσικοί χυμοί, διαφορετικές ποικιλίες κρασιού για οινογνωσία και προϊόντα άρτου από ειδικούς φούρνους που θα βρίσκονται στην αυλή της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

•Agro-Gastronomy
Ο μεγαλύτερος Διαγωνισμός Γαστρονομίας θα γίνει το 5ήμερο των εκδηλώσεων, όπου μεγάλος αριθμός chef θα διαγωνιστούν με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας αναδεικνύοντας παράλληλα τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις από όλους τους Νομούς της Ελλάδας.

•Agro-Business
Σε εξειδικευμένη Ημερίδα για τα δίκτυα διανομών, οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις εξαγωγές των προϊόντων, τις χρηματοδοτήσεις και τις επιδοτήσεις μέσω πολιτικών ενεργειών από την Ε.Ε. που θα λάβουν χώρα το 5νθήμερο της Διοργάνωσης.

•Agro-Meetings
Στο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του Αγροτικού τομέα. Εκλεκτοί τεχνοκράτες και πολιτικοί από τον Ευρωπαϊκό χώρο θα μας παρουσιάσουν τις νέες τάσεις και θα δώσουν ερεθίσματα για υψηλό επίπεδο συζήτησης και συμπερασμάτων.

•Agro-Tourism
Ένας ακόμη στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του Αγροτουρισμού στην Ελλάδα. Ένας θεσμός με σκοπό την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και της τοπικής οικονομίας, τόσο από την εκμετάλλευση των τουριστικών καταλυμάτων (ενοικιαζόμενα δωμάτια, πανσιόν, ξενώνες, camping), όσο και από την τροφοδοσία των τουριστικών μονάδων με προϊόντα τοπικής παραγωγής γεωργικών συνεταιρισμών. Στόχος μας είναι οι επισκέπτες να αντιληφθούν ότι ο αγροτουρισμός αποτελεί μία διαδικασία που προωθεί μία μορφή ταξιδιού με σεβασμό προς το περιβάλλον και την παράδοση, βασισμένη στην γνωριμία του με την τοπική κουλτούρα, ιστορία και καθημερινότητα.

•Agro-Καινοτομία
Επιχειρήσεις του Αγροτικού Χώρου από Ελλάδα και Ευρώπη θα μας παρουσιάσουν Αγροτικές καινοτομίες και νέα μοντέλα ανάπτυξης του Αγροτικού χώρου βασισμένες στην προστασία του περιβάλλοντος, τις έξυπνες επιχειρήσεις και τις νέες αγροτικές καλλιέργειες.

•Agro-Γευσιγνωσία
Όλοι οι επισκέπτες της διοργάνωσης θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν αγνές γεύσεις προερχόμενες από όλη την Ελλάδα. Βιολογικά προϊόντα θα δώσουν την βάση για να δημιουργήσουν οι chef συνταγές και γεύσεις στις οποίες αναδεικνύουν την ελληνική Μεσογειακή Διατροφή. Εξειδικευμένοι chef θα μας παρουσιάσουν καινούρια προϊόντα από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος. Τις συνταγές θα γευθούν και θα αξιολογήσουν επισκέπτες και δημοσιογράφοι γεύσης.

•Agro-Δίκτυα Αγροτικής Επιχειρηματικότητας
Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν καινοτόμες δράσεις για την δυκτίωση και την συνεργασία επιχειρήσεων από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος, ενώ θα γίνει εκτεταμένη συζήτηση και για τα δίκτυα προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.