Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25% Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2013 14:02

bioΤα βιολογικά προϊόντα κερδίζουν με γοργό ρυθμό το ενδιαφέρον και των Βούλγαρων καταναλωτών, με ποσοστό αύξησης 25% κάθε χρόνο !!!  

Σύμφωνα με τη Bulgaria’s Organic Trade Association περισσότερες από 500 εταιρείες διανέμουν οργανικά προϊόντα συμπεριλαμβανομένων παραγωγών αλλά και εισαγωγέων.

Αν και η Βουλγαρία είναι στην τελευταία θέση μεταξύ των χωρών που καλλιεργούν βιολογικά στην Ε.Ε, αφού μόνον το 0,5 % της καλλιεργήσιμης γης χρησιμοποιείται για βιοκαλλιέργεια, εντούτοις τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η χαμηλή κατανάλωση παρά τους ρυθμούς ανάπτυξης, κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, λόγω της μεγάλης ψαλίδας που υπάρχει στις τιμές συγκριτικά με τα συμβατικά. Τα οργανικά προϊόντα είναι 60-85% ακριβότερα, γεγονός που αποθαρρύνει τους Βούλγαρους καταναλωτές. 

 

Επιστροφή στην ενότητα βιολογικά νέα...   

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.