Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ AGRO QUALITY FESTIVAL. ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Δευτέρα, 03 Μάιος 2010 01:00

organic_agroquality
Ο Organic Life επί το... έργο.

Αυλαία έπεσε την Κυριακή 02/05/2010 για την έκθεση agro quality festival στο Γκάζι, η οποία πραγματοποιήθηκε επί της οδού Πειραιώς 100 στην Αθήνα.

Παρόν δήλωσαν εταιρείες και παραγωγοί, που όπως άλλωστε μαρτυράει και ο τίτλος της διοργάνωσης, είχαν να προτείνουν κάτι διαφορετικό. Ποιοτικά δηλαδή, αγροτικά προϊόντα.

Φυσικά, όταν αναφερόμαστε στην ποιότητα, τα βιολογικά δικαίως κατέχουν ηγετική θέση. Ετσι λοιπόν συναντήσαμε αρκετούς συνεργάτες του οδηγού, οι οποίοι έδωσαν... organic χρώμα στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα, με περίπτερο συμμετείχαν οι παρακάτω:

ΟΙΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ
ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ
ΚΑΛΛΙΔΟΡΠΙΟ
ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΟΥ
ΛΙΟΚΑΡΠΙ
ΓΑΙΩΒΙΟΡΑΜΑ - ΚΤΗΜΑ ΣΤΗΚΑ

agroquality1
Οικος Αδαμαντίνα             Αφοί Λάμπου                   Γαιωβιόραμα - Στήκα

Η έκθεση έλαβε χώρα τόσο στον υπαίθριο χώρο, όσο και στον κλειστό. Οι περισσότερες συμμετοχές αφορούσαν νομαρχίες, με πλήθος παραγωγών να εκθέτουν τα προϊόντα τους, ενώ υπήρχαν και αρκετές ακόμα, οι οποίες αποτελούσαν αυτόνομες παρουσίες.

Ο καλός καιρός, ο εξαιρετικός χώρος στο Γκάζι, σε συνάρτηση με την αργία της Πρωτομαγιάς αλλά και το συμβολικό εισιτήριο των 3,00 €, συνάβαλαν τα μέγιστα ωστε η εκδήλωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

agroquality_2
Λιοκάρπι                         Καλλιδόρπιο                    Κτήμα Θεοδωρακάκου

Ο Organic Life πιστός στο έργο του να ενημερώσει το κοινό για τα βιολογικά προϊόντα, έστρωσε το… γρασίδι του, άπλωσε τις καρέκλες με το τραπεζάκι κήπου του και διανεμήθηκε δωρεάν στους επισκέπτες της διοργάνωσης.

Μας άρεσε το ελαιοτριβείο που στύθηκε στον εξωτερικό χώρο και στο οποίο ο επισκέπτης μπορούσε να γνωρίσει τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζεται το λάδι. Ενδιαφέρον επίσης παρουσίασε το τυροκομείο, καθώς επίσης και ο μινι νερόμυλος.

Ευχάριστη νότα αποτέλεσαν οι Κρητικοί χοροί το βράδυ της Παρασκευής και οι επιδείξεις παρασκευής cocktails από πρωταθλητές bartenders.

Οι εντυπώσεις που μας άφησε η όλη διοργάνωση και το κλίμα που επικρατούσε ήταν πολύ θετικές με εκθέτες και κοινό να μένουν ευχαριστημένοι.  Ραντεβού του... χρόνου.  

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.