Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Παρασκευή, 25 Ιανουάριος 2013 15:33

biobrand

Βουλγαρία - Ελλάδα
Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων

Ο Οργανισμός Savremie και το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων στο πλαίσιο του έργου Bio-Brand, διοργανώνουν την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων μεταξύ Βουλγαρικών και Ελληνικών Εταιρειών»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Interhotel Sandanski, στο Sandanski της Βουλγαρίας και έχει στόχο να φέρει σε επαφή τους εμπλεκόμενους στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων από τις δύο πλευρές των συνόρων. Παραγωγοί, Μεταποιητές, Πωλητές, Διακινητές και άλλοι σχετικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιασθούν* σε ένα στοχευμένο κοινό και να πραγματοποιήσουν μεμονωμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με σκοπό την αναζήτηση - ανάπτυξη νέων συνεργασιών. 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν και οι δαπάνες μετακίνησης των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από το έργο.  Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

bio_brand

Διαδικασία συμμετοχής
Για να συμμετέχετε στο Partenariat του έργου Bio-Brand, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε στα αγγλικά την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και μας τη στείλετε είτε ηλεκτρονικά ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) είτε με φαξ (2310 541 491).

forma

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήστε με τα γραφεία του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων 2310 539 817, εσωτ. 205 & 209.

*Οι παρουσιάσεις των εταιρειών, καθώς και οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα. 
 

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια υλοποίησης του έργου “Development of a common branding scheme for the promotion of organic local products of the cross border region – Bio-Brand” που πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασία31ς “Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013”Επιστροφή στην ενότητα βιολογικά νέα...

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.