Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ORGANIC EDUNET
Τρίτη, 11 Μάιος 2010 10:57

organic
Τα εγκαίνια συμμετοχής της χώρας μας στον πανευρωπαϊκό κόμβο και τη διαδικτυακή πύλη Οrganic Edunet αναφορικά με θέματα εκπαίδευσης στη βιολογική γεωργία και την αγρό-οικολογία, έγιναν σε ειδική εκδήλωση στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Ο πανευρωπαϊκός κόμβος εκπαίδευσης Organic Edunet παρέχει ανοιχτή πρόσβαση σε ψηφιακό περιεχόμενο, διαθέσιμο σε 8 γλώσσες, με στόχο την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών και ερευνητικών κοινοτήτων, αλλά και του ευρύτερου κοινού, σε θέματα βιολογικής γεωργίας και αγρό-οικολογίας.

Το περιεχόμενο του κόμβου αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Brix Edunet, που συντονίζει η ΕΔΕΤ Α.Ε., με συμμετοχή 16 εταίρων από 10 ευρωπαϊκές χώρες.

Πηγή: ΑΝΑ ΜΠΑ

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.