Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΟΙΝΟΠΟΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 29-30 ΜΑΪΟΥ
Παρασκευή, 21 Μάιος 2010 09:58

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαΐου τα οινοποιεία της Αττικής γιορτάζουν και ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό από τις 11:00 έως τις 18:00. Ευκαιρία να επισκεφθείτε κάποια από τα 21 οινοποιεία μέλη της ΕΝΟΑΑ, με την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Οι φίλοι του Οίνου και του Αττικού Αμπελιού θα ξεναγηθούν στους χώρους τους, θα συμμετάσχουν σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις και να γευτούν τα εξαιρετικά κρασιά τους, με δωρεάν είσοδο. Παράλληλα και με την υποστήριξη της Νομαρχία Ανατολικής Αττικής πραγματοποιούνται δύο κεντρικές εκδηλώσεις, όπου δίδεται η ευκαιρία να γνωρίσετε όλους τους παραγωγούς της ΕΝΟΟΑ συγκεντρωμένους και να δοκιμάσετε τις οινικές προσεγγίσεις τους.

anoiktes_portes

Η πρώτη Εκεί ψηλά στον Υμηττό γίνεται αργά το απόγευμα του Σάββατο 29 Μαΐου στις 19:30 στο Σπήλαιο Παιανίας. Ηλιοβασίλεμα με θέα τον κάμπο τον Μεσογείων, ένα ποτήρι κρασί και τις jazz νότες του David Lynch και των Human Touch, συμβάλουν στο να δοκιμάσετε τα κρασιά 18 οινοποιιών μελών.

Η δεύτερη Αττικού Οίνου Παράδοση είναι την Κυριακή 30 Μαΐου στις 19:30 στο Κορωπί Οινοποιείο Χ. Αναγνώστου. Μια σειρά από εκδηλώσεις της ζωντανής παράδοσης των περιοχών της Αττικής με εικαστικές προσεγγίσεις στον κήπο και γευσιγνωστική παρουσίαση sommelier των χαρακτηριστικών του σαββατιανού καθώς και δοκιμή κρασιών όλων των οινοποιιών μελών της ΕΝΟΑΑ.

Πέρα από τις γευστικές δοκιμές και ξεναγήσεις στα οινοποιεία ιδιαίτερες εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο 29-30/5 έχουν τα:

Κτήμα Εύοινος Έκθεση Αγιογραφίας Β. Στάμου / Προβολή ταινίας παραγωγικής διαδικασίας κρασιού11:00- 17:00.

Οικογένεια Γεώργα Κυρ. 30/5 (προσέλευση 11:30) Γιορτή στον αμπελώνα. Ξενάγηση στη βιολογική καλλιέργεια, μίνι βιωματικά αμπελοσεμινάρια, εργαστήρι κατασκευής ετικέτας για παιδιά, δοκιμές κρασιών και προϊόντων βιολ. σταφυλιού, ζωντανή jazz μουσική, κάτω από το πεύκο

Οινοποιία Αλλαγιάννη Σάβ 29/5 Διαδραστική μουσική εκδήλωση με ελεύθερη μουσική συμμετοχή (21:00)

Οινοποιία Κοντογιάννη Σάβ.29/5 11:00 Μαγιάτικα Αμπελοξεφυλλίσματα ξενάγηση στο αμπέλι 13:30 Το σταφύλι στη ζωή μας ομιλία διατροφολογικού περιεχομένου 14:30 Γευσιγνωσία κρασιών Κοντογιάννη 16:00 Καταναλώστε υπεύθυνα πρακτική επίδειξη αλκοτέστ Κυρ. 30/5 11:00 Oικογενειακά παιχνιδίσματα διαδραστικά δρώμενα για όλους 14:30 Ελλάδα μια χώρα 300 ποικιλίες ομιλία 16.00 Τεστ των αισθήσεων γευστική δοκιμή 17.00 Τεστ των Παραισθήσεων πρακτική επίδειξη αλκοτέστ

Οινοποιίο Βασίλη Παναγιώτου Σάβ.29/5 Έκθεση ζωγραφικής: Πόπη Μεθενίτη-Παπαδοπούλου 11:00- 17:00. Σάββατο μεσημέρι Συναυλία με τους Μιχαήλ Άγγελο Τουμανίδη και Κωνσταντίνο Μπουτούνη κιθάρα- τσέλο.

Το Πατητήρι Παρ. 28/5 Έκθεση Ζωγραφικής Στιγμές & Γεύσεις Εγκαίνια ώρα20:00. Γευσιγνωσία και δεξίωση με ζωντανή μουσική.

Πληροφορίες ΕΝΟΑΑ

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.