Διαφήμιση
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ DETROP / BIOLOGICA / OENOS
Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 02:38

organic_life_detrop_19

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 10/03/2013 η έκθεση Detrop / Biologica / Oenos, η οποία έλαβε χώρα στο Helexpo Θεσσαλονίκης.

Σε πείσμα των καιρών, η διοργάνωση έδωσε ένα τόνο αισιοδοξίας, αφού εκθέτες από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρουσίασαν τα προϊόντα τους, τόσο σε Ελληνες, όσο και αρκετούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες.

Τρόφιμα, ποτά εξοπλισμός και μηχανήματα, αποτέλεσαν τα κυριότερα εκθέματα, με τον συνολικό αριθμό των εκθετών, να ανέρχονται στις 500 συμμετοχές, με έντονη την παρουσία των περιφερειών, οι οποίες παραχώρησαν stand σε αρκετούς παραγωγούς.

biologica_1
Βιο Υγεία                                          A Cert

Φυσικά από την έκθεση, δε θα μπορούσαν να λείψουν οι εταιρείες και παραγωγοί από το χώρο των βιολογικών προϊόντων, οι οποίες απέδειξαν πως ακόμα σε περιόδους κρίσης, τα οργανικά προϊόντα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αγοράς.   

Οπως κάθε χρόνο, ο Organic Life και φέτος δήλωσε δυναμικά παρόν. Έστρωσε το γρασίδι του και διανεμήθηκε εντελώς δωρεάν σε χιλιάδες ενδιαφερομένων, τόσο εμπορικών επισκεπτών, όσο και καταναλωτών.

biologica_2
Βιο Αγρός                                          Olis

Μεταξύ των άλλων, με χαρά συναντήσαμε και αρκετούς συνεργάτες της φετινής έκδοσης, οι οποίοι μετείχαν στη διοργάνωση, όπως οι παρακάτω:
-A Cert: Οργανισμός πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.
-Olis: Βιολογικό ελαιόλαδο.
-Βιο Αγρός: Εταιρεία διανομής βιολογικών προϊόντων.
-Βιο Υγεία: Εταιρεία διανομής βιολογικών προϊόντων.

detrop_9Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων και ημερίδων, με κυριότερο θέμα στις περισσότερες των περιπτώσεων, τον εξαγωγικό προσανατολισμό.

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσίασε και ο 8ος διεθνής διαγωνισμός μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, στον οποίο μάλιστα ο επισκέπτης, είχε τη δυνατότητα να γευτεί τις γαστρονομικές δημιουργίες των διαγωνιζομένων.  

Εν κατακλείδι θα λέγαμε πως η όλη διοργάνωση μας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, σε πείσμα του μουντού καιρού που κυριαρχεί στην αγορά. Ραντεβού λοιπόν σε δυο χρόνια…  


Επιστροφή στην ενότητα βιολογικά νέα...

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.