Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ECOLIFE 2010 ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ
Παρασκευή, 28 Μάιος 2010 01:36

oikologikepsou
Με κεντρικό μήνυμα 'οικολογικέψου' πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο στο Γκάζι, η έκθεση Ecolife 2010. Παράλληλα με την έκθεση, έλαβε χώρα και το Jazz festival, το οποίο μετέφερε σε όλον το χώρο νότες καλοκαιριού και χαλάρωσης, προσελκύοντας παράλληλα πλήθος επισκεπτών.

Ο οδηγός βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών Organic Life, ως χορηγός επικοινωνίας, δήλωσε δυναμικά και στη φετινή διοργάνωση don`t panic, live… organic !!! Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το περίπτερο μας (stand10) το οποίο βρίσκοταν στην είσοδο της εκδήλωσης και προμηθεύτηκε εντελώς δωρεάν τον οδηγό.

organic_ecolife2
O Organic Life με το γρασίδι του, επί το... έργο !!!


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κυρίαρχο ρόλο κατείχε η οικολογική δόμηση. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαζε το ενεργειακό σπίτι, βάζοντας μας στο «κλίμα» για το πώς θα είναι τα σπίτια του μέλλοντος, δομημένα από φυσικά υλικά, εκμεταλλευόμενα παράλληλα την ενέργεια που απλόχερα μπορούμε να αξιοποιήσουμε από τη φύση.

bioklimatiko_ktirio
Το ενεργειακό σπίτι στην... πράξη

Τα βιολογικά προϊόντα, με συμμετοχές τόσο από τον κλάδο των τροφίμων, όσο και από των καλλυντικών, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι εκθέτες λίγοι, αλλά σίγουρα αρκούσαν ωστε να αφήσουν την organic σφραγίδα τους. Σίγουρα το πιο… δροσιστικό περίπτερο αποτελούσε αυτό των καταστημάτων Prasino, τα οποία απλόχερα πρόσφεραν βιολογικά παγωτά από φρούτα σε επισκέπτες και εκθέτες.

ecolife_organic
ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ                     PRASINO                        ΚΤΗΜΑ ΦΟΥΓΚΑ

organic_ecolife
ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ                     ΛΙΟΚΑΡΠΙ                        ΓΕΩΔΗ

Ίσως για πρώτη φορά φέτος, συναντήσαμε τόσες πολλές συμμετοχές από εκθέτες από το χώρο των εναλλακτικών θεραπειών, μαρτυρώντας έτσι την τάση των διοργανωτών να προσεγγίσουν και τον συγκεκριμένο κλάδο. Το στοίχημα φαίνεται πως κερδήθηκε, βάζοντας καλές  βάσεις για του χρόνου.

ecolife2
ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ           ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ           ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ecolife τα τελευταία χρόνια, μας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σίγουρα αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά στο χώρο των εκθέσεων, η οποία κάθε χρόνο βελτιώνει τις υπηρεσίες της και συνεχώς κερδίζει έδαφος.

Ο καιρός προμηνύεται καλός, με την αραιή συννεφιά που αναμένεται να επικρατήσει τις ερχόμενες ημέρες, να καθιστούν ιδανικές συνθήκες, για μια σύντομη βόλτα σε έναν από τους γραφικότερους χώρους των Αθηνών.

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου να φωνάξουμε όλοι μαζί don`t panic, liveorganic και εν μέσω κρίσης.

Η ecolife πραγματοποιήθηκε τις παρακάτω ώρες & ημέρες:
Πέμπτη 27 - Παρασκευή 28/05/2010: 16:00 - 23:00
Σάββατο 29 - Κυριακή 30/05/2010: 10:00 - 23:00

Τελ. ενημέρωση: 31/05/2010

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.