Διαφήμιση
Διαφήμιση
ORGANIC ACADEMY. ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2013 17:16

organic_academy

Μετά τα μέσα Απριλίου, ανοίγει τις πύλες του το νέο κατάστημα βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, Organic Academy στο κέντρο της Αθήνας.

Παρά την οικονομική στενότητα, η ανάγκη του καταναλωτή για ποιότητα στη διατροφή του και το αυξανόμενο ενδιαφέρον του για τα βιολογικά προϊόντα, ώθησε τους νέους ιδιοκτήτες του να επενδύσουν σοβαρά στο χώρο. Δημιούργησαν έτσι ένα σύγχρονο βιολογικό παντοπωλείο, το οποίο αναμένεται να προσφέρει άψογες υπηρεσίες και μεγάλη ποικιλία αγαθών, σε προσιτές τιμές.

Το νέο κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει προς τις 20 του μήνα, με τιμές γνωριμίας και μεγάλες εκπτώσεις σε όλα του τα προϊόντα.

Για βιολογικά τρόφιμα και ποτά, μεγάλη ποικιλία νωπών, παραδοσιακά προϊόντα, ειδικά τρόφιμα όπως προϊόντα χωρίς γλουτένη κλπ, ένα είναι το κατάστημα. Organic Academy. Το νέο βιολογικό παντοπωλείο της… καρδιάς σας στην καρδιά των Αθηνών !!!

Ιστοσελίδα   

 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή στην ενότητα βιολογικά νέα... 


 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.