Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ
Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2010 19:14

oil
Μέχρι και το 90% του πετρελαίου που έχει διαρρεύσει στον Κόλπο του Μεξικού ενδέχεται να περισυλλέξει η BP χάρη στο καπάκι περιορισμού της διαρροής που τοποθέτησε στο σημείο της διαρροής, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής επιχειρήσεων της εταιρείας, Νταγκ Σατλς, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι οι ειδικοί θα έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποσοστό επιτυχίας της συγκεκριμένης επιχείρησης αργότερα μέσα στην ημέρα και αφού έχουν περάσει μερικές ώρες από τη στιγμή που τέθηκε σε εφαρμογή το νέο σχέδιο.

Ο γενικός διευθυντής της BP, Τόνι Χέιγουορντ, δήλωσε κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τους μετόχους της εταιρείας ότι θα χρειαστούν περίπου 48 ώρες, για να μπορέσει να εκτιμηθεί η ποσότητα πετρελαίου, που έχει περισυλλεγεί.

Η αμερικανική ακτοφυλακή από τη μεριά της δήλωσε ότι αργότερα σήμερα θα μπορέσει να δώσει μία εκτίμηση για την ποσότητα του πετρελαίου, που περισυλλέγεται, ενώ προσθέτει ότι αυτήν τη στιγμή φτάνει τα 1.000 βαρέλια την ημέρα.

Πηγή: Zougla.gr

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.