Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 17:43 |

Στη Λιθουανία 2 με 4 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το έβδομο συνέδριο του IFOAM (Διεθνής Ομοσπονδία Κινημάτων Βιολογικής Γεωργίας) για τα βιολογικά προϊόντα.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να συγκεντρωθούν απόψεις για τα βιολογικά προϊόντα στην ΕΕ που θα επηρεάσουν τη νομοθεσία της ΕΕ. Το συνέδριο διοργανώνεται από την IFOAM στην ΕΕ σε συνεργασία με την προεδρία της ΕΕ που από 1η Ιουλίου 2013 περνάει από την Ιρλανδία στη Λιθουανία.
Συμμετοχή στη διαδικασία Η συνεισφορά των συμμετεχόντων σε αυτό το συνέδριο είναι πολύ σημαντική καθώς οι παρατηρήσεις τους θα χρησιμοποιηθούν για να τροφοδοτήσουν τις προτάσεις του IFOAM προς την Κομισιόν σχετικά με τη νομοθεσία για τα βιολογικά.
Στο συνέδριο αναμένονται 250 άτομα από την Κομισιόν, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τα κράτη μέλη και τον τομέα των βιολογικών και περιβαλλοντικών φορέων.
Επιστροφή στην ενότητα βιολογικά νέα...
|