Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΛΙΑΣ
Τετάρτη, 15 Μάιος 2013 14:25

 

biologiko manabiko

Η οικονομική κρίση άγγιξε και τα βρετανικά ανάκτορα και ο πρίγκιπας Κάρολος την ένιωσε βαθιά στο… πετσί του. Έτσι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στο κατάστημα με τα βιολογικά προϊόντα που είχε ανοίξει και στο οποίο πουλούσε προϊόντα από την οργανική του φάρμα που διατηρεί από το 1986.

Το «Ved Shed» ήταν μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία του Καρόλου και όλοι ήθελαν να δοκιμάσουν τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά που μάζευε ο ίδιος με τα χεράκια του από τη φάρμα του.

Ο ίδιος ο Κάρολος είχε παθιαστεί τόσο πολύ με την… αγροτική ζωή και το… μαγαζάκι του στο Highgrove, που όπως λένε οι φήμες είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το συντηρεί.

Πριν από τρία χρόνια, ο πρίγκιπας μετέφερε το… μανάβικό του από το Highgrove στην Close Farm, κίνηση που του κόστισε περίπου 100.000 λίρες.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση. Το «Ved Shed» δεν κατάφερε να είναι κερδοφόρο και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Κάρολος του έβαλε λουκέτο.

Πάντως αν κάποιος θέλει να γευτεί φρούτα και λαχανικά από τα βασιλικά αγροκτήματα, μπορεί πλέον να το κάνει μέσω διαδικτύου.

  

Επιστροφή στην ενότητα βιολογικά νέα... 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.