Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΑΡΑΓΓΙΩΝ ΣΤΙΣ 25/05/2013
Πέμπτη, 23 Μάιος 2013 20:08
 biologika
Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε συνεργασία με την Ομάδα Παραγωγών ΒΙΟΑΓΡΟΣ, μέλος του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων, διοργανώνουν το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00 στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας: «Ημέρα Γνωριμίας με το Βιολογικό Σπαράγγι»
  
Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι καταναλωτές για το βιολογικό σπαράγγι, τον τρόπο παραγωγής και συγκομιδής του, καθώς επίσης και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να το εντάξουν στην καθημερινή τους διατροφή.
  
Το σπαράγγι σε κάποιες χώρες του εξωτερικού είναι αρκετά διαδεδομένο, ενώ στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αποκτά τη δική του θέση στη διατροφή του σύγχρονου καταναλωτή.
  
Το πρωί του Σαββάτου της 25ης Μαΐου, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με τον πιο άμεσο τρόπο τα βιολογικά σπαράγγια, να τα δοκιμάσουν και να τα προμηθευτούν εντελώς δωρεάν από την Ομάδα Παραγωγών της Βιοαγρός, που καθόλη τη διάρκεια του μήνα πραγματοποιούν συλλογή βιολογικών σπαραγγιών στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πέλλας.
  
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γενικότερα για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της βιολογικής γεωργίας και των προϊόντων της, αλλά και για τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ κατά τη διάρκεια του μήνα πρόκειται να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.
  
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
  
  
  
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.