Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΑΥΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η ΦΙΛΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2010 13:58

filiki_certΗ Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Πιστοποίησης και Ελέγχου Βιολογικών και Οικολογικών Προϊόντων "Φιλική Πιστοποίησης Α.Ε." έλαβε την απόφαση να θέσει σε εκκαθάριση την εταιρεία με ημερομηνία 31 Μαϊου 2010. Ως εκ τούτου κάθε δραστηριότητα της Φιλικής Πιστοποίησης έχει παύσει από την ημερομηνία αυτή και μετά.

Μέριμνα έχει ήδη ληφθεί για την έγκαιρη μετεγγραφή των ελεγχόμενων από τη Φιλική επιχειρήσεων και παραγωγών σε άλλους εγκεκριμένους Οργανισμούς Ελέγχου και Πιστοποίησης.

Ο δικτυακός τόπος του Φορέα θα παραμείνει ενεργός για το προσεχές διάστημα αλλά δε θα συνεχιστεί η ροή των πληροφοριών, η παρακολούθηση και επικαιροποίηση της ενότητας "Νομοθεσία" καθώς και η ανάρτηση νέων άρθρων στο ιστολόγιο (blog) της Φιλικής Πιστοποίησης.

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.