Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ORGANIC ACADEMY
Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 19:57
organic-academy
Την Τρίτη 08/10/2013 το κατάστημα βιολογικών προϊόντων Organic Academy έκανε τα εγκαίνια έναρξης λειτουργίας του. Όπως άλλωστε μαρτυρά και το δεύτερο συστατικό της επωνυμία του, το νέο στέκι των βιολογικών βρίσκεται στην Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον αριθμό 84.
 
organic-academy-2
Δεξιά με ροζ πουκάμισο, ο κος Γιώργος Καλύβας, ιδιοκτήτης του καταστήματος. 
 
Οι ιδιοκτήτες του, έχοντας πλέον πολυετή εμπειρία στο χώρο της εμπορίας των βιολογικών προϊόντων, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη του καταναλωτή για ποιότητα στη διατροφή του, τόλμησαν σε δύσκολες εποχές να δημιουργήσουν ένα χώρο με μεγάλη ποικιλία οργανικών προϊόντων, τόσο σε τρόφιμα και ποτά, όσο και προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.
 
organic-academy-3
 
organic-academy-4
 
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα περπατήσετε την Ακαδημίας, θυμηθείτε να κάνετε μια στάση στο Organic academy. Στο ισόγειο θα βρείτε βιολογικά τρόφιμα και ποτά, όπως φρούτα λαχανικά, γαλακτοκομικά, μέλια, κρασιά κλπ, ενώ στο πατάρι θα μπορέσετε να προμηθευτείτε τα βιολογικά καλλυντικά σας.
 
organic-academy-5
 
organic-academy-6
 
Εμείς ευχόμαστε καλές δουλειές, πάντα επιυχίες…
 
Organic Academy.
Ακαδημίας 84 Αθήνα
Τηλ.: 210-3802277
 
 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.