Διαφήμιση
Διαφήμιση
ORGANIC LIFE 2014. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2013 11:49
organic-life
 
Organic Life. Γιατί… τα βιολογικά προϊόντα και οι εναλλακτικές θεραπείες, έχουν το δικό τους οδηγό αγοράς !!!
 
Με γοργούς ρυθμούς λοιπόν ετοιμάζεται η νέα ανανεωμένη έκδοση για το 2014, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.
 
Όπως κάθε χρόνο, θα διανεμηθεί δωρεάν από εκθέσεις, καταστήματα βιολογικών και επιλεγμένα φαρμακεία ομοιοπαθητικής, αγορές βιοκαλλιεργητών, σταθμούς ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ, ενώ θα κυκλοφορήσει προς πώληση (σε συμβολικό κόστος), πανελλαδικά και στα περίπτερα.
 
Σε πείσμα των καιρών και της οικονομικής κρίσης, ο Organic Life συνεχίζει και φέτος τη δυναμική του παρουσία στο χώρο. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να διαπιστώνουμε πως τόσο το επαγγελματικό όσο και καταναλωτικό κοινό έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μας, αποδεικνύοντας έτσι, πως τα οργανικά προϊόντα δεν είναι μόδα της εποχής, αλλά.. τρόπος ζωής !!!
 
Νέο !!! Οδηγός εξαγωγών Organic Greece…
Παράλληλα με την ελληνική έκδοση, ετοιμάζεται και ο OrganicGreece, ο οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων για εξαγωγές. Σε καιρούς που η ενίσχυση της εξωστρέφειας αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ο OrganicGreeceδηλώνει δυναμικά παρόν, ώστε τα ελληνικά βιολογικά προϊόντα, να κατακτήσουν τις αγορές του κόσμου.
 
Δηλώστε σήμερα τη συμμετοχή σας με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5027737
 
Περισσότερες πληροφορίες για τον...
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.