Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ
Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 14:22
17 organic
 
Ο τομέας των βιολογικών προϊόντων στον Καναδά παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια κατακόρυφη άνοδο, σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Καναδικού Εμπορίου Βιολογικών Προϊόντων, Canada Organic Trade Association (COTA), που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.
 
Πιο συγκεκριμένα, η συνολική αξία των πωλήσεων πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων το 2012 ανήλθε στα 3,5 δισ. δολάρια Καναδά, έναντι 1,2 δισ. το 2006.Η έρευνα Canada's Organic Market: Growth, Trends and Opportunities αποτελεί μια ολοκληρωμένη αποτύπωση του κλάδου των βιολογικών στη χώρα και περιέχει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, για πρώτη φορά μετά τη θεσμοθέτηση συγκεκριμένου κανονιστικού πλαισίου από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
 
Η συνολική αξία της αγοράς βιολογικών τροφίμων και ποτών το 2012 εκτιμάται στα 2,9 δισ. δολάρια Καναδά ή 1,7% της συνολικής αγοράς, ενώ η αξία των βιολογικών αλκοολούχων ποτών στα 135 εκατ. δολάρια Καναδά (0,67% των συνολικών πωλήσεων). Οι πωλήσεις βιολογικών φρούτων και λαχανικών αποτελούν το 40% των συνολικών πωλήσεων βιολογικών προϊόντων, ενώ ακολουθούν τα μη αλκοολούχα ποτά με 16% και τα γαλακτοκομικά-αυγά με 15%.
 
Η έρευνα επίσης αναδεικνύει το εύρος της καταναλωτικής βάσης βιολογικών στον Καναδά, καθώς άνω του 50% του συνόλου των Καναδών καταναλωτών προμηθεύονται πλέον βιολογικά προϊόντα.Ηέρευνα Canada's Organic Market: Growth, Trends and Opportunities μπορείνααναζητηθείστηνιστοσελίδατου Canada Organic Trade Association.
 
Πηγή: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τορόντο
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.