Διαφήμιση
ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 13:57
 
 17-biologika
 
Μεγάλη η ζήτηση για βιολογικά φρούτα και λαχανικά και προϊόντα ευκολίας (κομμένες σαλάτες και φρούτα) σε χώρες της Ευρώπης
 
Σύμφωνα με τον IFOAM (Διεθνής Ομοσπονδία Κινημάτων Βιολογικής Γεωργίας), η Γερμανία ακολουθεί τις ΗΠΑ ως η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο βιολογικών προϊόντων.
 
Μάλιστα από το 2000, οι πωλήσεις βιολογικών προϊόντων στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 300%. Παράλληλα με τα βιολογικά προϊόντα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση κερδίζουν συνεχώς έδαφος τα φρέσκα προϊόντα ευκολίας (κομμένες σαλάτες, φρούτα, κλπ).
 
Βέβαια, τα προϊόντα αυτά δεν έχουν ακόμη γίνει ακόμα μέρος της καθημερινής διατροφής στη Γερμανία. Αντίθετα, γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση σε Βρετανία και Ολλανδία.
 
Οσον αφορά στα προϊόντα ευκολίας, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε πως σύμφωνα με τους διατροφολόγους, τα φρούτα και λαχανικά θα πρέπει να τεμαχίζονται λίγο πριν την κατανάλωση τους, και μάλιστα σε μεγάλα κομμάτια ώστε να μη χάνουν τις ουσίες τους.
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.