Διαφήμιση
Διαφήμιση
100 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ 70 € ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ
Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 14:46
11-biologika
 
Καινούριες αιτήσεις καλούνται να στείλουν οι δικαιούχοι των προγραµµάτων βιολογικής γεωργίας και απονιτροποίησης, προκειµένου να πληρωθούν µέσα στο 2014 την ενίσχυση του... 2012!
 
Μετά τις αιτήσεις υποψηφιότητας, µετά την έγκριση και τις ενστάσεις, µετά και από την υπογραφή των συµβάσεων, που έχει ολοκληρωθεί στο µεγαλύτερο ποσοστό των περιφερειών, τώρα πρέπει να υποβάλουν online και αίτηση πληρωµής, πρώτα για το 2012 και µετά για το 2013.
 
Με εγκύκλιο που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, οι αιτήσεις πληρωµής (δηλώσεις εφαρµογής) για το έτος 2012 παρατείνονται, ανάλογα µε την περιφέρεια, για το διάστηµα Απριλίου-Μαΐου.
 
Η πρώτη περιοχή που εξέδωσε ανακοίνωση για τους δικαιούχους βιολογικής γεωργίας είναι η ΠΕ Λέσβου: α) Μέχρι την Πέµπτη 3 Απριλίου για τη διετή παράταση στη Βιολογική Γεωργία και β) µέχρι τη ∆ευτέρα 28 Απριλίου 2014 για τη νέα πενταετία.
 
Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις και από τις άλλες ΠΕ, ανάλογα µε την ηµεροµηνία που δόθηκε η έγκριση των δικαιούχων από το υπουργείο.
 
Με το έγγραφό του, ο ΟΠΕΚΕΠΕ παραδέχεται ότι ο λόγος είναι τα προβλήµατα στην «πρώτη εφαρµογή του νέου συστήµατος και της online διαδικασίας υποβολής εκ µέρους των παραγωγών της ετήσιας δήλωσης εφαρµογής», ενώ υπάρχουν και καθυστερήσεις στις εγκρίσεις περιοχών, όπως η Λάρισα (5ετία).
 
Με την αποστολή και τον έλεγχο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ των εν λόγω αιτήσεων πληρωµής, ανοίγει ο δρόµος για την καταβολή των γεωργοπεριβαλλοντικών ενισχύσεων για τα έτη 2012 και 2013, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει δέσµευση για το πόσο θα διαρκέσει αυτή η διαδικασία.
 
Οι δικαιούχοι απονιτροποίησης θα πρέπει να απευθυνθούν, επίσης, στις κατά τόπους ∆ιευθύνσεις Αγροτικής Οικονοµίας, για τις νέες ηµεροµηνίες υποβολής αιτήσεων πληρωµής.
 
Πηγή: agronews.gr
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.